Tuotteet

 
Ekopharma

Käytämme kasvo-, käsi- ja jalkahoidoissamme kotimaista EKOPHARMA luonnonkosmetiikkaa. Valitsemme kasvohoitoosi juuri sinulle sopivat tuotteet Tuotesarja on Suomessa valmistettu sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka aktiiviaineita ovat kotimaiset lähituotetut marjat ja kasviuutteet. Tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille ja sarjasta löytyvät sopivat tuotteet myös hajusteallergisille.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa käytetyt säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. Lisää tietoja sarjasta ja sen tuotteista löydät valmistajan sivuilta: http://naviter.fi/ekopharma

 
BTB13TM

BTB13TM tuotesarjan kotimaisia ja tutkitusti tehokkaita tuotteita käytämme erityisesti anti-age kasvohoidoissamme ja mikroneulaushoidoissamme. BTB13TM yhdisteen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat Oulun yliopistossa ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. BTB13TM-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865). Kaikki BTB13TM -tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa. Lisää tietoja tuotesarjasta löydät valmistajan sivuilta: http://naviter.fi/btb13

 
ZAO meikkisarja

ZAO on sertifioitu ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla teemme laadukkaat ehostukset niin hoitolassa kuin hoitolan ulkopuolella. Toimimme myös sarjan jälleenmyyjänä. Tuotesarja on pakattu moderneihin ja ekologisiin, uudelleen täytettäviin bambupakkauksiin. Tuotteiden ainesosat ovat 100 % luonnonmukaisia sisältäen orgaanisia ainesosia.

 
Bellabaci

Bellabaci -imukupit ovat 100% silikonia. Käytämme niitä vartalo- ja kasvohoidoissamme poistamaan kuona-aineita, lievittämään lihasjännitystä, tehostamaan veren-ja imunestekiertoa, sekä kiinteyttämään ja syväpuhdistamaan ihoa.

Imukupilla aikaansaatava imupaine vetää ylös alempia kudoksia, jolloin hieronnan vaikutukset tehostuvat ja kehon puhdistusjärjestelmä pääsee paremmin poistamaan patoutuneita kuona-aineita, toksiineja, rasva- ja nestekertymiä.

Hoitolamme kuuluu valtuutettuihin Bellabaci -hoitoloihin. Katso lisätietoja: https://www.bellabaci.fi

 
Minx

Haluatko näyttävät kynnet ja samalla säilyttää omat kyntesi erinomaisessa kunnossa?

Minx on luonnonkynnelle lämmöllä kiinnitettävä filmimateriaali. Erilaisten Minx design -mallien avulla saat kynsiisi upeaa punaisten mattojen näyttävyyttä. Samalla kalvo suojaa omaa kynttäsi eikä oman kyntesi pintaa tarvitse lainkaan käsitellä. Kalvon pystyt helposti poistamaan myös itse eli sen vuoksi et tarvitse erillistä käyntiä kynsisalongissa.

Minx coat on läpinäkyvä filmimateriaali, joka kiinnitetään luonnonkynnen pintaan lämmöllä. Kalvo voidaan laittaa esimerkiksi kestolakkauksen alle suojaamaan kynttäsi ja mahdollistamaan kestolakan poiston kotona helposti.

 
Alexandria

Alexandria sokeritahna on 100% luonnollisista ainesosista tehty (sisältää ainoastaan sokeria, vettä, arabikumia ja sitruunamehua). Sokerointi on tehokas, hygieninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka poistaa lyhyitäkin ihokarvoja ja samalla kuorii ihon pehmeäksi. Sokerointi voidaan tehdä hyvin herkillekin ihoalueille ja sopii kaikille ihotyypeille.

Lisätietoja maahantuojan sivuilta: http://www.katinkosmetik.com

 
Artistic Nail Design

Artistic Nail Design Inc. on huippulaadukas kynsituotebrändi, joka on vain koulutettujen kauneusalan ammattilaisten käytössä. Kestolakkauksissamme käytämme tuotesarjan laadukasta Artistic Colour Gloss -geelilakkasarjaa sekä sarjan luonnonkynnen vahvistukseen tarkoitettuja tuotteita.

©2020 Salon Neliapila. Kaikki oikeudet pidätetään / All Rights Reserved. Tietosuojaseloste