Vartalohoidot

Luonnonmukaiset vartalohoidot
Hinta ja kesto

Aromahieronta

Aromahieronnassa koko keho hierotaan valikoituja luomu hierontaöljyjä sekä 100% kotimaisia eteerisiä öljyjä hyödyntäen. Hoidon tavoitteena on kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutuminen. Hoidon avulla tehostetaan ihon ja sitä ympäröivän kudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan kanssa yhdessä.

69 € / 75 min.

Intialainen päähieronta (öljyllä)

Intialainen, vuosituhansia vanha hoitomuoto, jossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua. Huomioithan että hoidon lopuksi myös hiuksissasi on hoitavaa öljyä.

42 € / 40 min.

Kuumakivihieronta

Tässä luonnonmukaisessa ja kokonaisvaltaisesti rentouttavassa kokovartalohoidossa hyödynnetään lämmitettyjen laavakivien hitaasti luovuttaman lämmön vaikutusta. Syvälle kudosta lämmittävä hieronta helpottaa kipuja, rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä aktivoi veren ja lymfanesteiden kiertoa. Hoidossa käytetään puhdasta luomuöljyä. Halutessasi kuivaharjaamme hoidettavan alueen ennen hierontaa.

 

42 € / 40 min. (osavartalo)

58 € / 60 min (kokovartalo)

Rentoutus päästä varpaisiin

Hoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, rentouttavan jalkahieronnan sekä kuumakivihieronnan valitulle alueelle (osavartalo).

58 € / 60 min.

HUOM! Ennen vartalohoitoja ja hoitojen jälkeen runsas veden juonti vauhdittaa kuona-aineitten poistumista elimistöstä ja tehostaa hoidon vaikutusta. Liian vähäinen veden juonti saattaa aiheuttaa päänsärkyä, mikäli hieronnan ansiosta liikkeelle lähteneet kuona-aineet eivät pääse poistumaan kehosta.

Esteitä vartalohoitoihin ovat esimerkiksi aivoverenkiertohäiriöt, diabetes, raskaus, epilepsia, hoitamaton verenpaine, flunssa, kuume tai akuutti tulehdus, sydämen tahdistin, syöpä, tarttuva ihotauti, loukkaantumisesta tai leikkauksesta toipuminen taikka mikäli sinulla on hoidettavalla alueella haava, pahoja kulumia, paikallinen infektio, tai suonikohjuja. Varmista aina lääkäriltäsi yllä mainituissa tapauksissa, että hierontaan ei ole estettä. Muistathan mainita ennen hoitoa mikäli sinulla on allergioita, sairauksia tai olet raskaana tai imetät.

©2020 Salon Neliapila. Kaikki oikeudet pidätetään / All Rights Reserved. Tietosuojaseloste