Hetki itsellesi, hetki yhdessä

Tulet sitten yksin tai yhdessä ystävän kanssa, löydät hoitolastamme rauhallisen ja yksityisen tilan rentoutumiseen, kaunistautumiseen ja komistautumiseen. Panostamme hoidoissamme yksilöllisyyteen, tehokkuuteen, luonnonmukaisuuteen ja ekologisuuteen.

Ajanvaraus

Hoitolamme on tällä hetkellä tauolla emmekä ota uusia ajanvarauksia toistaiseksi.

Hoidot

Monipuoliset palvelumme sisältävät kasvo-, käsi- ja jalkahoitojen lisäksi mm. tehokkaat anti-age hoidot, sokeroinnit, kynnet, ripset sekä luonnonmukaiset vartalohoidot.

Tullessasi hoitoon läheisesi kanssa, voitte varata jonkin valmiista yhteishoidoistamme tai varata peräkkäiset hoitoajat haluamiinne hoitoihin. Tällöin limitämme hoidot mahdollisuuksien mukaan ja voitte samalla viettää yhdessä laatuaikaa omien hoitotuolienne syleilyssä hoitojen ajan.

Hoitolamme järjestää tilaisuuksia myös pienryhmille (2-6 hlöä) sekä tarjoaa palveluja kotiin ja tapahtumiin. Kysy lisää!

Hoitola

Kauneushoitola Salon Neliapila sijaitsee aivan Oulun keskustan tuntumassa osoitteessa Asemakatu 29. Tarjoamme monipuolisia kauneushoitoja rauhallisessa kauneushoitolassamme, johon voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Käytämme ihonhoidoissamme kotimaista luonnonkosmetiikkaa. 

Opiskelijat ja eläkeläiset saavat lähes kaikista hoitolamme normaalihintaisista palveluista -10% alennuksen. Hoitolassamme teitä palvelee koulutettu SKY kosmetologi & ekokosmetologi.

Yhteystiedot

Asemakatu 29
90100 OULU

salonneliapila@gmail.com
puh. +358 44 2424 311

Hetki itsellesi, hetki yhdessä

Hoitolastamme löydät rauhallisen ja yksityisen ympäristön rentoutumiseen, kaunistautumiseen ja komistautumiseen. Tulet sitten yksin tai yhdessä ystävän kanssa, on hoitolamme aina vain Teidän käytössänne.

Panostamme tuotteissamme kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan sekä Suomessa kehitettyihin tutkitusti tehokkaisiin anti-age tuotteisiin.  Valikoimastamme löytyvät myös täysin hajusteettomat tuotteet, jotka sopivat hyvin esimerkiksi hajusteallergisille ja atoopikoille. Hoitoihin valitsemme aina juuri Sinulle sopivat tuotteet ja laitteet.

©2020 Salon Neliapila. Kaikki oikeudet pidätetään / All Rights Reserved. Tietosuojaseloste